Doskonałe sery bacowskie w Nowym Targu

Zachęcamy Państwa do spróbowania naszych serów bacowskich dostępnych w Nowym Targu. Przygotowujemy je według tradycyjnych receptur ze świeżych składników najwyższej jakości. Sery bacowskie mają swoją historię i są chętnie wytwarzane przez gospodarstwa rolne i serowarów z okolic polskich gór. W naszej ofercie znajdują się sery wysokiej jakości, dostępne w wersji naturalnej i wędzonej. Podczas wytwarzania serów bacowskich wędzonych używamy naturalnego dymu pozyskanego z drewna pochodzącego z okolicznych lasów. Każdy etap produkcji jest nadzorowany, a czas jego trwania dokładnie kontrolowany. Dzięki temu w każdej partii otrzymujemy produkt o porównywalnej jakości i smaku, który zadowoli każde podniebienie, nawet wybrednego smakosza i miłośnika serów.

Małe serki bacowskie z Nowego Targu

W naszym gospodarstwie w Nowym Targu wytwarzamy małe serki bacowskie oraz większe sery. W zależności od gustu i upodobań klienci mogą wybrać swój ulubiony rozmiar. Małe serki sprawdzają się idealnie jako elegancki dodatek do deski serów oraz samodzielna przekąska. Dużą popularnością cieszy się wykorzystywanie tych niewielkich przekąsek jako dodatku do dań z grilla. Podpieczone na ruszcie rozpływają się w środku, a wędzona skórka utrzymuje całość w jednym kawałku, dzięki czemu można podawać je i spożywać bezpośrednio z grilla. Małe serki bacowskie łączą się idealnie z konfiturą z żurawiny i innymi słodkimi, owocowymi dodatkami, jak chutney z gruszek lub moreli. Serdecznie zapraszamy do składania zamówień!

Sery bacowskie